Het arrangement

27 januari 2023 - Weissensee

Hoe werkt het?

Maak tijdens Schaats voor KiKa hét verschil voor kinderen met kanker. Een unieke ervaring vol schaatsplezier op de prachtige Weissensee. Je kiest zelf hoeveel kilometer je schaatst, de KiKa medaille krijg je altijd. Eenmaal op het ijs, is er genoeg support om jou over de finish te juichen! Samen schaatsen we kinderkanker de wereld uit!  

Wij hebben een Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) startbewijs voor jou! Dit is hoe het werkt:

 • Schrijf je in voor Schaats voor KiKa
 • Betaal € 65,00 (100km) of € 85,00 (200km) inschrijfgeld
 • Nog geen AEW lid? Lidmaatschap AEW is € 30
 • Haal zoveel mogelijk sponsorgeld op per persoon
 • Meer dan € 500 ingezameld? Dan krijg je een KiKa schaatsbroek, KiKa schaatsjack en KiKa muts

 • Doe mee en samen schaatsen we kinderkanker de wereld uit!

  Inschrijven

  Praktische informatie

  Wat is het inschrijfgeld?
  Het inschrijfgeld voor de 100km bedraagt € 65,00. Voor de 200km is het inschrijfgeld €85,00. Ben je nog geen lid van de AEW? Dan komt er nog € 30 lidmaatschap bij. 
  Is er een minimaal sponsorbedrag?
  Als je meedoet aan Schaats voor KiKa ga je er natuurlijk voor om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen! Haal je minimaal € 500,- op? Dan krijg je van ons een KiKa schaatsbroek, KiKa schaatsjack en KiKa muts.
  Uit welke afstanden kan ik kiezen?
  Je kunt kiezen uit de 100 of 200km toer/prestatietocht van de AEW, maar jij schaatst het aantal kilometers dat jij voor ogen hebt. Of dat nu 5,  175 of 199 kilometer is. Of alles ertussen in. Haal je de afstand niet? Geen probleem. Jij schaatst voor KiKa en hebt straks de Schaats voor KiKa medaille dubbel en dwars verdiend.
  Hoe regel ik mijn reis en verblijf?

  Reis

  Als deelnemer (en als supporter) kom je op eigen gelegenheid naar de Weissensee. De Weissensee ligt bij het dorp Techendorf. Reis per auto, bus, trein of vliegtuig naar de Weissensee. Lees hier alles over de verschillende manieren van het reizen naar de Weissensee.

  Verblijf

  Verblijf regel je in principe zelf. Je kunt jezelf en supporters aanmelden bij onze Schaats voor KiKa ambassadeurs voor een verblijf in Regitnig of Hotel Lacus. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar vol = vol. Wanneer je bent ingeschreven ontvang je hierover meer informatie.

  Verblijf jij liever ergens anders? Bekijk hier meer informatie over het regelen van je verblijf.
  Is er een minimum leeftijd om mee te doen?
  De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee hanteert het volgende regelement: jongeren t/m 16 jaar mogen de AEW schaatsen en betalen geen inschrijfgeld. Ze mogen starten maar ontvangen het Magazine van de AEW niet. Onder de 16 meedoen mag, maar wel met een begeleider.
  Hoe zit het met een lidmaatschap van de AEW?
  De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) wordt georganiseerd door Stichting Wintersporten. Om mee te kunnen doen aan de tocht moet je lid zijn. Kosten hiervoor zijn € 30,- voor een lidmaatschapsjaar. Bij het aanmelden voor de toertocht kun je kiezen om je lidmaatschap aan te schaffen. Vanuit KiKa regelen wij dit verder voor je.

  Het lidmaatschapsjaar van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee loopt van 1 april tot en met 31 maart. In die periode ontvang je ook drie keer het Marathon Magazine.

  Na jouw deelname aan Schaats voor KiKa - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee wordt het lidmaatschap automatisch voor je stopgezet.
  Staat jouw vraag er niet tussen?

  Ultieme wintersportervaring

  Schaats de Alternatieve Elfstedentocht voor kinderen met kanker. Beleef een fantastisch evenement voor KiKa.  

  Dit schaatsavontuur wil je niet missen. Schaatsen op de prachtige Weissensee. Een unieke ervaring vol schaatsplezier. Kies zelf hoeveel kilometer je schaatst. Een KiKa medaille krijg je altijd. Eenmaal op het ijs, is er genoeg support om jou over de finish te juichen!

  Meer informatie over AEW

  Cookievoorkeuren

  Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

  Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

  Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen