Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk

Bereid je optimaal voor

Bij Schaats voor KiKa kies je de afstand die bij jou past. De 100 of 200km en alles daar tussenin. En het leuke is: je hoeft niet per se een doorgewinterde schaatser te zijn om mee te doen. Vind je schaatsen leuk en houd je van een uitdaging? Top! Elke gemotiveerde schaatser kan meedoen aan Schaats voor KiKa. Als je maar traint. Met een goede training en voorbereiding kun jij je optimaal voorbereiden op die prachtige tocht op de Weissensee. Onze nummer 1 tip? Begin op tijd met trainen!

In aanloop naar de Weissensee ondersteunen wij jou met onder andere advies, contact met ervaren deelnemers, trainingstips (zoals deze trainingstips speciaal voor tijdens de zomermaanden) en een informatiebijeenkomst.Training

Elke gemotiveerde schaatser kan meedoen aan Schaats voor KiKa. Als je maar traint. Maar hoe train je en hoe bereid je je het beste voor?

Lees meer...


Bijeenkomst

In voorbereiding op Schaats voor KiKa 2023 organiseren wij een bijeenkomst. Het is belangrijk voor deelnemers en vrijwilligers...

Lees meer...


Sponsorwerving

Sponsorwerving kan in het begin wat wennen zijn, maar het beste advies wat wij je kunnen geven is: Wees trots!

Lees meer...

Training

Elke gemotiveerde schaatser kan meedoen aan Schaats voor KiKa. Als je maar traint. Maar hoe train je en hoe bereid je je het beste voor? Wij ondersteunen je met advies, contact met ervaren deelnemers en een informatiebijeenkomst.

Lees hieronder de tips van meervoudig winnaar van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (2004, 2008 en 2009) Casper Helling. Of bekijk onze trainingstips speciaal voor tijdens de zomermaanden!

Heb je vragen over training neem contact met ons op via 020-3458535 of schaatsvoorkika@kika.nl

Trainings Tips Tips voor zomertraining

Sponsorwerven

Sponsorwerving kan in het begin wat wennen zijn, maar het beste advies wat wij je kunnen geven is: Wees trots! Je vraagt om samen het verschil te maken voor kinderen met kanker.

Als deelnemer haal je minimaal € 500 op voor onderzoeknaar kinderkanker. Dan krijg je een KiKa schaatsjas, schaatsbroek én een KiKamuts. Als je sponsors gaat werven is het handig om een plan te maken. Laat geen kans onbenut om te sponsorwerven. Vraag iedereen, wees creatief en organiseer een brainstorm voor originele acties. Maak een lijst van vrienden, familie, collega’s, buren en bedrijven die je om steun kan vragen.

Tips sponsorwerven

Bijeenkomst

In voorbereiding op Schaats voor KiKa 2023 organiseren wij een bijeenkomst. Het is belangrijk voor deelnemers en vrijwilligers om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Tijdens deze bijeenkomst zal er verteld worden over trainen en fondsenwerving. Daarnaast wordt er ingegaan op de dagen in Oostenrijk zelf. Jullie leren elkaar, en ons, beter kennen en we werken samen toe naar jouw uitdaging: Schaats voor KiKa 2023!

De uitnodiging volgt zodra de datum bekend is en hoe deze met de Corona maatregelen georganiseerd kan worden.

Team IKO

De professionele schaatsers van Team IKO zijn sinds 2020 trouwe supporter van Schaats voor KiKa. En daar is KiKa enorm trots op! “Sommigen van ons hebben helaas van heel dichtbij gezien wat een vreselijke ziekte zoals kinderkanker betekent voor een gezin, dat motiveert natuurlijk extra om iets voor KiKa te doen”, aldus Martin ten Hove, trainer en samen met zijn broer Erwin oprichter van Team IKO.

Wij vinden het fantastisch dat onze sponsor Allure NRG ons daarin steunt en wij hopen met onze gezamenlijke inzet het Schaats voor KiKa evenement in 2023 meer allure en aantrekkingskracht te bezorgen. Hoe meer deelnemers, hoe beter!

Lees meer over Team IKO

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen