De Grote KiKa Pubquiz

 

Weet jij alles van de laatste nieuwtjes? Volg jij alle sporten op de voet? Test je kennis en beleef een gezellige avond met de Grote KiKa Pubquiz (online) op vrijdagavond 19 juni!  

Strijd individueel of in een team van familie, collega's of vrienden tegen meer dan duizend andere KiKa-pubquizzers en win leuke prijzen! Meedoen kan door op de persoonlijke sponsorpagina van de Schaats voor KiKa deelnemer te kiezen voor De Grote KiKa Pubquiz. Geen specifieke deelnemer steunen? Dat kan ook!

Doe mee met De Grote KiKa Pubquiz. Maak onderzoek naar kinderkanker mogelijk, beleef een leuke avond én steun Schaats voor KiKa. 

Wat kost het om mee te spelen?


Een individueel KiKa Pubquiz ticket kost € 15. Een groepsticket kost € 39,50. Hier kan je met maximaal 4 personen meedoen. Het geld komt als donatie voor Schaats voor KiKa of op de sponsorteller van jouw favoriete deelnemer. Op de dag van de pubquiz (op 19 juni) ontvang je van KiKa een mail met de link om in te loggen.

De Grote KiKa Pubquiz vindt plaats op vrijdagavond 19 juni en is live te volgen via YouTube.

19:00 uur - Grande opening met speluitleg
19:30 uur - De Grote KiKa Pubquiz
20:30 uur - Feestelijke prijsuitreiking

 GA SNEL NAAR DE SPONSORPAGINA VAN JOUW FAVORIETE DEELNEMER. DONEER VIA DE PUB QUIZ BUTTONS EN DOE MEE MET DE GROTE KIKA PUBQUIZ

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen