Sponsorwerving

Zo pak je het aan

HOE WERF JE SPONSORS?

Zoveel mogeijk geld inzamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Daar ga je voor! Bij een minimaal sponsorbedrag van € 500,- ontvang je van ons het KiKa schaatsjack, KiKa schaatsbroek en de KiKa muts.

KiKa is een geweldig doel dat iedereen aanspreekt. Sponsors zoeken gaat gemakkelijker dan je denkt. Op deze pagina vind je leuke tips en ideeën.

Geen ervaring met sponsorwerving? Geen zorgen, wij steunen jou bij het werven van sponsors! Ook in de Schaats voor KiKa Whatsapp community en de facebook community komen er tips voorbij.

Tools & downloads

Haal sponsorgeld op door...
Klik hier voor leuke acties!
Statiegeld

Organiseer een fondsenwervingsdiner

Benieuwd hoe je met een actie geld kan inzamelen? Organiseer een fondsenwervingsdiner voor vrienden, familie en collega's wel met 1,5 afstand. Wil je meer informatie over het organiseren van een fondsenwervingsdiner? Mail naar schaatsvoorkika@kika.nl.

Statiegeldactie

Vraag aan de plaatselijke supermarkt of je een statiegeldzuil mag neerzetten op de plek waar mensen hun statiegeldflessen inleveren. Dit kan in een korte tijd een heleboel geld opleveren voor KiKa! Heb je vragen? Mail naar schaatsvoorkika@kika.nl.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen