Meedoen als bedrijf

Schaats voor KiKa samen met collega's. Dé manier om op vernieuwende wijze inhoud te geven aan teambuilding en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mail ons via schaatsvoorkika@kika.nl en wij nemen graag contact op om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Teambuilding

Door schaats voor KiKa leer je jouw team, jouw collega's op een andere manier kennen. Door samen te trainen, fondsen te werven voor KiKa en de tocht in Oostenrijk te beleven worden collega's uitgedaagd om op een vernieuwende manier samen te werken.

Dit geldt niet alleen voor directe collega's, ook als je normaal niet veel samenwerkt kun je elkaar beter leren kennen. Een prachtige kans voor elk bedrijf. Vanwege de verschillende afstanden die Schaats voor KiKa kent, kunnen alle werknemers meedoen aan dit fantastische evenement.

MVO

Steeds meer bedrijven zoeken naar mogelijkheden om invulling te geven aan hun MVO doelstellingen.

Een bijdrage aan KiKa kan zorgen voor een vergrote betrokkenheid bij werknemers, leveranciers en klanten.

Het werk van KiKa spreekt iedereen aan en deelname aan Schaats voor KiKa draagt direct bij aan het behalen van de gestelde doelstelling om 95% genezingskans te realiseren bij kinderen met kanker.

KiKa

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Lees hier meer of het werk van KiKa.

Fiscale voordelen

Donaties aan Schaats voor KiKa gaan via The Event Foundation, welke is aangemerkt als ANBI instelling bij de belastingdienst, waarmee een gift fiscaal aftrekbaar is. Meer informatie?

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen