Opbrengsten

Schaats voor KiKa heeft de eerste editie in 2017 ruim 136.000 euro aan sponsorgeld opgehaald. De opbrengsten van Schaats voor KiKa gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Kosten
Het grootste gedeelte van de opbrengst gaat naar KiKa om de genezingskans naar 95% te vergroten. De rest van het geld wordt geïnvesteerd in Schaats voor KiKa om nog meer geld op te halen. Deze investering zorgt voor meer deelnemers die meer sponsorgeld ophalen. Over de eerste editie is er gemiddeld 1.900 euro sponsorgeld per deelnemer opgehaald. Het minimale sponsorbedrag is 500 euro.

Impact
KiKa organiseert elk jaar diverse evenementen om fondsen te werven. Tijdens deze evenementen kunnen jong en oud samen een onvergetelijke ervaring beleven en zich inzetten voor een mooie opbrengst voor KiKa. Het enthousiasme van alle deelnemers blijft KiKa inspireren om mooie evenementen te organiseren.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen