11-15 Januari 2020

TEAM KANJERS!

Team

Wij gaan voor Kika schaatsen, omdat we als geen ander weten hoe belangrijk het werk van Kika is. Beiden zijn wij behandeld voor Acute Lymfatische Leukemie. Op deze manier willen wij nu graag iets terug doen. Hiermee willen we laten zien dat kanker ons zeker niet klein heeft gekregen, ons heeft gemaakt tot wie we nu zijn en ons alleen maar sterker heeft gemaakt!

De 100 kilometer gaat zeker een uitdaging worden, maar met onze positieve instelling en krachtige mindset gaan we er voor de volle honderd procent voor!

WE DID IT!

WAUW! Wat een geweldige ervaring was dit. Woorden schieten te kort om dit gevoel goed te kunnen beschrijven. De locatie op de Weissensee was prachtig, de sfeer in het Kika dorp magisch en de mooie mensen om ons heen waren fantastisch. We hebben gelachen, gehuild, gestreden, maar bovenal hebben we ontzettend genoten! 100 kilometer voor Kika, we did it! We zijn enorm gelukkig, blij, trots en dankbaar met deze prestatie.

Iedereen die ons de afgelopen tijd gesponsord en gesteund heeft ontzettend bedankt! Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!

14-01-2019

€ 15.010,59 / 13.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen