11-15 Januari 2020

TEAM KANJERS!

Team

Wij gaan voor Kika schaatsen, omdat we als geen ander weten hoe belangrijk het werk van Kika is. Beiden zijn wij behandeld voor Acute Lymfatische Leukemie. Op deze manier willen wij nu graag iets terug doen. Hiermee willen we laten zien dat kanker ons zeker niet klein heeft gekregen, ons heeft gemaakt tot wie we nu zijn en ons alleen maar sterker heeft gemaakt!

De 100 kilometer gaat zeker een uitdaging worden, maar met onze positieve instelling en krachtige mindset gaan we er voor de volle honderd procent voor!

Benefiet diner voor KiKa

Woensdag 21 november stond het schoolrestaurant VIPZ van het Albeda College in het teken van een benefiet diner voor TEAM KANJERS van Schaatsen voor KiKa. Met grote dank aan Jasper Spithoven, de vriend van Femke (het zusje van Annemieke), is dit diner met groot succes georganiseerd.

Docenten van Jasper waren meteen onder de indruk van zijn initiatief en stelden schoolrestaurant VIPZ beschikbaar voor het benefietdiner. Via social media zette Jasper een promocampagne op om gasten te werven. Ook via mond tot mond reclame stroomden de reserveringen binnen. “Binnen een week zaten we vol!’’, vertelt Jasper enthousiast. Jasper stelde zelf het menu samen.

Tussen de gangen van het diner werden er live een aantal nummers ter gehore gebracht door Annemieke onder begeleiding van Yvonne van der Niet.

Naast het diner werd er ook een loterij georganiseerd waarvoor de gasten aan tafel loten konden kopen. Dankzij sponsoren als Hanos en Wijnkoperij Platenburg werden er gedurende de avond cadeaus verloot. De opbrengst daarvan is eveneens ten gunste van KiKa gekomen.

Om de avond tot een groot succes te maken kreeg Jasper veel hulp vanuit Albeda Horecacollege. Daarvoor veel dank!

Met deze geweldige actie is er €1350,55 binnengehaald voor KiKa.

09-12-2018

€ 15.010,59 / 13.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen