11-15 Januari 2020

TEAM KANJERS!

Team

Wij gaan voor Kika schaatsen, omdat we als geen ander weten hoe belangrijk het werk van Kika is. Beiden zijn wij behandeld voor Acute Lymfatische Leukemie. Op deze manier willen wij nu graag iets terug doen. Hiermee willen we laten zien dat kanker ons zeker niet klein heeft gekregen, ons heeft gemaakt tot wie we nu zijn en ons alleen maar sterker heeft gemaakt!

De 100 kilometer gaat zeker een uitdaging worden, maar met onze positieve instelling en krachtige mindset gaan we er voor de volle honderd procent voor!

KiKa Quiz!

Donderdag 22 november was er een speciale pubquiz in Café van der Geest. De pubquiz van die week stond in het teken van KiKa en de opbrengst van die avond ging naar TEAM KANJERS!

Er was een geweldige opkomst. Met maar liefst 20 teams werd er fanatiek meegedaan aan de quiz. Al het inschrijfgeld van de teams kwam ten goede aan KiKa. Ook konden mensen nog een vrijwillige donatie doen in de collectebussen. Het was een zeer gezellige avond met een prachtige opbrengst.

Er is deze avond een bedrag van €445,25 binnengehaald voor KiKa.

09-12-2018

€ 15.010,59 / 13.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen