11-15 Januari 2020

TEAM KANJERS!

Team

Wij gaan voor Kika schaatsen, omdat we als geen ander weten hoe belangrijk het werk van Kika is. Beiden zijn wij behandeld voor Acute Lymfatische Leukemie. Op deze manier willen wij nu graag iets terug doen. Hiermee willen we laten zien dat kanker ons zeker niet klein heeft gekregen, ons heeft gemaakt tot wie we nu zijn en ons alleen maar sterker heeft gemaakt!

De 100 kilometer gaat zeker een uitdaging worden, maar met onze positieve instelling en krachtige mindset gaan we er voor de volle honderd procent voor!

Jaren '80 feest voor KiKa

Op 1 december stond de zaal bij streekmuseum Veldzicht op zijn kop voor een geweldige jaren ’80 party. De opbrengst van deze avond was voor TEAM KANJERS voor KiKa.

Onder leiding van VJ Dré gingen de voetjes van de vloer en was het een succesvolle avond. Met muziek, en de daarbij behorende videoclips uit de Jaren ’80 zat de sfeer er goed in. Het feest was volledig uitverkocht. De gasten hadden, behalve door het kopen van een kaartje, ook nog gul gedoneerd in de daarvoor bestemde collectebussen. Het was een spetterende avond voor jong en oud.

Met deze swingende actie is er een prachtig bedrag van €1.957,93 opgehaald!

09-12-2018

€ 15.010,59 / 13.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen