11-15 Januari 2020

TEAM KANJERS!

Team

Wij gaan voor Kika schaatsen, omdat we als geen ander weten hoe belangrijk het werk van Kika is. Beiden zijn wij behandeld voor Acute Lymfatische Leukemie. Op deze manier willen wij nu graag iets terug doen. Hiermee willen we laten zien dat kanker ons zeker niet klein heeft gekregen, ons heeft gemaakt tot wie we nu zijn en ons alleen maar sterker heeft gemaakt!

De 100 kilometer gaat zeker een uitdaging worden, maar met onze positieve instelling en krachtige mindset gaan we er voor de volle honderd procent voor!

Elfsteden sponsorloop CBS Hoffenne

Op 17 december 2018 was er in de gymzaal van het Vinkenveld Noordwijk een groot elfstedenparcours uitgezet. De kinderen van basisschool de Hoffenne hadden les gehad over KiKa en gingen op dit parcours zo rondjes rennen. Hiermee probeerden ze zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor TEAM KANJERS!
De kids waren super enthousiast en hebben een prachtig bedrag bij elkaar gerend! €3.349,25! WAUW! Bedankt kanjers van de Hoffenne!

10-01-2019

€ 15.010,59 / 13.000,00

Sponsor

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen