Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Alternatieve    
Elfstedentocht voor KiKa

Het is 's ochtendsvroeg, pikdonker en jij staat met +/- 90 teamgenoten in KiKa schaatspak aan de start van de Alternatieve Elfstedentocht. 100km of 200km, jullie gaan het doen! Niet alleen voor jezelf maar ook voor kinderen met kanker. Dit gaat een onvergetelijke, prachtige en waarschijnlijk ook emotionele ervaring worden die je nooit meer zult vergeten! Sluit jij ook bij Team KiKa aan?

Wat is ingbegrepen bij deelname: 

  • Inschrijfgeld is € 75,00 (100km) of € 95,00 (200km)*
  • Dit is exclusief € 30,00 lidmaatschap AEW* 
  • Officieel startbewijs voor de AEW 
  • Schaats voor KiKa schaatsbroek, schaatsjack en muts! 
  • Gezellige deelnemersbijeenkomsten en clinics
  • (mentale) Support voor en tijdens het evenement.

*O.v.v. eventuele prijsstijgingen vanuit de organisatie AEW.

Download de brochure

Reis & verblijf

De reis naar de Weissensee en je verblijf regel je zelf. Er zijn vaak initiatieven van deelnemers om bijvoorbeeld te carpoolen naar Oostenrijk en gezamenlijk hetzelfde hotel te boeken. Zorg dat je op tijd informeert naar de beschikbaarheid bij hotels. Het is in de periode rond de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee altijd erg druk. 

Lees meer over reis & verblijf

Wat is er inbegrepen?

Tips & ideeën voor
sponsorwerving
Actie foto’s tijdens
het evenement
Schaats voor KiKa
medaille
Support langs
de route

Veelgestelde vragen

Wat is het inschrijfgeld?
Het inschrijfgeld voor de 100km bedraagt € 65,00*. Voor de 200km is het inschrijfgeld € 85,00*. Ben je nog geen lid van de AEW? Dan komt er nog € 30,00 lidmaatschap bij. 
*Onder voorbehoud van eventuele prijsstijgingen vanuit de organisatie AEW.
Is er een minimaal sponsorbedrag?
Als je meedoet aan Schaats voor KiKa ga je er natuurlijk voor om zo veel mogelijk sponsorgeld op te halen! Haal je minimaal € 500,00 op? Dan krijg je van ons een KiKa schaatsbroek, KiKa schaatsjack en KiKa muts.
Uit welke afstanden kan ik kiezen?
Je kunt kiezen uit de 100km of 200km toer/prestatietocht van de AEW, maar jij schaatst het aantal kilometers dat jij voor ogen hebt. Of dat nu 5,  175 of 199 km is. Of alles ertussen in. Haal je de afstand niet? Geen probleem. Jij schaatst voor KiKa en hebt straks de Schaats voor KiKa medaille dubbel en dwars verdiend.
Hoe regel ik mijn reis en verblijf?
De reis naar de Weissensee en je verblijf regel je zelf. Er zijn vaak initiatieven van deelnemers om bijvoorbeeld te carpoolen naar Oostenrijk en gezamenlijk hetzelfde hotel te boeken. Zorg dat je op tijd informeert naar de beschikbaarheid bij hotels. Het is in de periode rond de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee altijd erg druk.

Bekijk hier meer informatie over het regelen van je verblijf.
Is er een minimum leeftijd om mee te doen?
De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee hanteert het volgende regelement: jongeren t/m 16 jaar mogen de AEW schaatsen en betalen geen inschrijfgeld. Ze mogen starten maar ontvangen het Magazine van de AEW niet. Onder de 16 meedoen mag, maar wel met een begeleider.
Hoe zit het met een lidmaatschap van de AEW?
De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) wordt georganiseerd door Stichting Wintersporten. Om mee te kunnen doen aan de tocht moet je lid zijn. Kosten hiervoor zijn € 30,00* voor een lidmaatschapsjaar. Bij het aanmelden voor de toertocht kun je kiezen om je lidmaatschap aan te schaffen. Vanuit KiKa regelen wij dit verder voor je.

Het lidmaatschapsjaar van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee loopt van 1 april tot en met 31 maart. In die periode ontvang je ook drie keer het Marathon Magazine.

Na jouw deelname aan Schaats voor KiKa - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee wordt het lidmaatschap automatisch voor je stopgezet.

*O.v.v. eventuele prijsstijgingen vanuit de organisatie AEW.
Staat jouw vraag er niet tussen?

Alles weten over
Schaats voor KiKa?

Vraag nu de brochure aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen