Bereid je optimaal voor

Jouw Schaats voor KiKa begint met een optimale voorbereiding. Wij helpen jou daar natuurlijk bij. Op deze pagina komt alle informatie die jou helpt bij een succesvolle voorbereiding. Heb je vragen? Neem dan contact op met ons via info@schaatsvoorkika.nl of 088-3665406.

Bijeenkomsten

Deelnemersbijeenkomst

In voorbereiding op Schaats voor KiKa 2020 organiseren wij weer een deelnemersbijeenkomst. Het is belangrijk voor deelnemers en vrijwilligers om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomst zullen specialisten vertellen over trainen en fondsenwerving. Daarnaast wordt er uitgebreid ingegaan op de dagen in Oostenrijk zelf.

De bijeenkomsten moeten niet alleen informatief, maar zeker ook gezellig zijn! Tijdens de bijeenkomst leren jullie elkaar, en ons, beter kennen en werken we samen toe naar jouw uitdaging: Schaats voor KiKa 2020!

De uitnodiging volgt zodra de datum bekend is.

Training

Training

Elke gemotiveerde schaatser kan meedoen aan Schaats voor KiKa. Als je maar traint. Wij ondersteunen je met advies, clinics, informatiebijeenkomsten en de toolkit.

Heb je vragen over training of wil je je aanmelden voor een klaarstoom-cursus? Neem contact met ons op via 088-3665406 of info@schaatsvoorkika.nl

Sponsorwerving

Sponsorwerving: iedereen kan het!

Iedere deelnemer aan Schaats voor KiKa brengt minimaal € 1.600 sponsorgeld mee. Hiervan is € 475 gereserveerd voor het arrangement.

Als je sponsors gaat werven is het handig om een plan te maken. Laat geen kans onbenut om te sponsorwerven. Vraag iedereen, wees creatief en organiseer een brainstorm voor originele acties. Maak een lijst van vrienden, familie, collega’s, buren en bedrijven die je om steun kunt vragen.

Wij gaan jou de komende tijd helpen om jouw startbewijs zo snel mogelijk binnen te hebben. Door middel van mails met tips, een persoonlijk gesprek en onze tools & downloads wordt het sponsorwerven leuk!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen