Bereid je optimaal voor

Jouw Schaats voor KiKa avontuur begint met een optimale voorbereiding. Wij helpen jou daar natuurlijk bij.

Training

Elke gemotiveerde schaatser kan meedoen aan Schaats voor KiKa. Als je maar traint. Maar hoe train je en hoe bereid je je het beste voor? Wij ondersteunen je met advies, contact met ervaren deelnemers en een informatiebijeenkomst.

Lees hieronder de tips van meervoudig winnaar van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (2004, 2008 en 2009) Casper Helling.

Heb je vragen over training neem contact met ons op via 020-3458535 of schaatsvoorkika@kika.nlTrainings Tips

Bijeenkomst

In voorbereiding op Schaats voor KiKa 2022 organiseren wij een bijeenkomst. Het is belangrijk voor deelnemers en vrijwilligers om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Tijdens deze bijeenkomst zal er verteld worden over trainen en fondsenwerving. Daarnaast wordt er ingegaan op de dagen in Oostenrijk zelf. Jullie leren elkaar, en ons, beter kennen en we werken samen toe naar jouw uitdaging: Schaats voor KiKa 2022!

De uitnodiging volgt zodra de datum bekend is en hoe deze met de Corona maatregelen georganiseerd kan worden.Sponsorwerven

Sponsorwerving kan in het begin wat wennen zijn, maar het beste advies wat wij je kunnen geven is: Wees trots! Je vraagt om samen het verschil te maken voor kinderen met kanker.

Als deelnemer haal je minimaal € 500 op voor onderzoeknaar kinderkanker. Dan krijg je een KiKa schaatsjas, schaatsbroek én een KiKamuts. Als je sponsors gaat werven is het handig om een plan te maken. Laat geen kans onbenut om te sponsorwerven. Vraag iedereen, wees creatief en organiseer een brainstorm voor originele acties. Maak een lijst van vrienden, familie, collega’s, buren en bedrijven die je om steun kan vragen.

Tips sponsorwerven

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons via schaatsvoorkika@kika.nl  020 345 8535

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen