8-12 jan 2019

Bereid je optimaal voor op jouw Schaats voor KiKa

Jouw Schaats voor KiKa begint met een optimale voorbereiding. Wij helpen jou daar natuurlijk bij. Op deze pagina komt alle informatie die jou helpt bij een succesvolle voorbereiding. Heb je vragen? Neem dan contact op met ons via info@schaatsvoorkika.nl of 088-3665406.

Bijeenkomsten

Deelnemersbijeenkomst

In voorbereiding op Schaats voor KiKa 2019 organiseren wij een deelnemersbijeenkomst. Het is belangrijk voor deelnemers en vrijwilligers om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomst zullen specialisten vertellen over trainen en fondsenwerving. Daarnaast wordt er uitgebreid ingegaan op de dagen in Oostenrijk zelf.

De bijeenkomsten moeten niet alleen informatief, maar zeker ook gezellig zijn! Tijdens de clinics van de ambassadeurs leren jullie elkaar, en ons, beter kennen en werken we samen toe naar jouw uitdaging: Schaats voor KiKa 2019!

Deze deelnemersbijeenkomst staat gepland op zondag 9 december bij Flevonice in Biddinghuizen. De uitnodiging volgt nog. Na afloop is het uiteraard mogelijk om op eigen gelegenheid het ijs te betreden en alvast wat oefenrondjes samen met andere deelnemers te schaatsen.

Training

Training

Elke gemotiveerde schaatser kan meedoen aan Schaats voor KiKa. Als je maar traint. Wij ondersteunen je met advies, clinics, informatiebijeenkomsten en de toolkit.

Jaap Eden-baan Amsterdam
Door een samenwerking met de Jaap Eden-ijsbaan in Amsterdam is het mogelijk om samen met andere deelnemers te trainen. Deze Schaats voor KiKa-cursus stoomt je in tien weken klaar voor jouw avontuur. Hierbij kan je kiezen uit 10 of 20 lessen. Let op! Deze lessen starten 13 oktober al.

Sportcentrum Kardinge Groningen
Kom jij uit het Noorden van het land en ben je op zoek naar een geschikte trainingslocatie? Door een samenwerking met Sportcentrum Kardinge in Groningen ontvangen deelnemers van Schaats voor KiKa 10% korting op een 8 weekse schaatscursus en op de Schaats je Fit-cursus.

Heb je vragen over training of wil je je aanmelden voor een klaarstoom-cursus? Neem contact met ons op via 088-3665406 of info@schaatsvoorkika.nl

Sponsorwerving

Sponsorwerving: iedereen kan het!

Iedere deelnemer aan Schaats voor KiKa brengt minimaal 1.600 euro sponsorgeld mee. Hiervan is 475 euro gereserveerd voor het arrangement.

Als je sponsors gaat werven is het handig om een plan te maken. Laat geen kans onbenut om te sponsorwerven. Vraag iedereen, wees creatief en organiseer een brainstorm voor originele acties. Maak een lijst van vrienden, familie, collega’s, buren en bedrijven die je om steun kunt vragen.

Wij gaan jou de komende tijd helpen om jouw startbewijs zo snel mogelijk binnen te hebben. Door middel van mails met tips, een persoonlijk gesprek en onze tools & downloads wordt het sponsorwerven leuk!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen